Devrek Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu

Vizyon: Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam, teknolojiyi ve bilimi verimli bir şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve en donanımlı bir şekilde üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı kazanan, sistemli düşünmeyi ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak ve bir üst öğrenime hazırlamak için varız.

Başarılar: .

Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: Futbol,Voleybol, Satranç, Mangala, Dart, Bocce ve Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvaları yapılmaktadır. İzcilik faaliyetleri yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: 4007 Tübitak Bilim Şenliği düzenlenmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

WEB - https://caydegirmenitoki.meb.k12.tr

Adres - ÇAYDEĞİRMENİ BELDESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN MAH. TOKİ 3 CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1 DEVREK / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Tam Günlü Öğretim

Yerleşim Yeri - Çaydeğirmeni Beldesi

Ulaşım Zonguldak Merkez, Çaycuma, Devrek ve Gökçebey den dolmuşlar kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Devrek merkeze 12 km uzaklıktadır.